Глава МВС Арсен Аваков отримав ряд нових заступників. Про це повідомив нардеп від "Європейської солідарності", присутній на засіданнѕ Кабміну, Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Так, першим заступником керівника відомства став Сергій Яровий. Просто заступниками стали Сергій Гончаров, Тетяна Ковальчук, Антон Геращенко, Катерина Павлюченко, Олександр Гогілашвілі.

Так, кандидатуру колишнього народного депутата від "Народного фронту", за словами Гончаренко, Кабінет міністрів підтримав. Отже, Геращенко призначений заступником міністра внутрішніх справ. Зазначимо, Геращенко є давнім соратником нинішнього глави МВС Арсена Авакова.

Заместители Авакова: Яровой Сергей Анатольевич - первый зам Ну и просто замами стали: Гончаров Сергей...

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Олексій Гончаренко op Woensdag 25 september 2019

Він також додав, що Сергій Яровий залишився першим заступником. А крім Геращенко заступниками Авакова будуть Сергій Гончаров, Тетяна Ковальчук, Катерина Павлюченко і Олександр Гогілашвілі.

Відомий юрист Юрій Романенко відзазначив новину, що екс-нардепа "Народного фронту", засновника сайту "Миротворець" Антона Геращенка призначили заступником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Таке рішення ухвалив Кабмін. І назвавши це прекрасною новиною, додав електронну декларацію про доходи Геращенка, в рамках підготовки до цього крісла.

У декларації політика вказано всі об’єкти нерухомості, доходи, депозити, автомобілі - його і сім’ї.

Нагадаємо, нові призначення в МВС: що відомо про кандидата на заступника Авакова?

Як повідомляв портал Знай.ua, національна поліція отримала нового керівника: чим відомий генерал Ігор Клименко.

Також портал Знай.ua писав, що кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам.