Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) проведе захист титулу в бою проти мексиканського боксера Патріціо Лопеса Морено (26-3-0, 19 КО).
Бій відбудеться 5 жовтня в ТРЦ "Термінал" в Броварах в рамках вечора боксу K2 Promotions.
Кожну свою появу в рингу Денис Берінчик перетворює на шоу.
Дивіться найяскравіші виходи Берінчика:
Козак, 23 червня 2018
На бій проти колумбійця Хосе Луїса Прієто Берінчик виїхав на коні і в шароварах. Берінчик переміг Прієто технічним нокаутом у шостому раунді.
Гладіатор, 12 грудня 2015
На поєдинок проти Дьордя Міжеї Берінчик вийшов в образі гладіатора, і переміг одноголосним рішенням суддів, відправивши суперника в нокдаун п'ять разів.
Ув'язнений, 16 вересня 2017
Перед боєм з іспанцем Ісмаелем Гарсією Денис постав в образі ув'язненого: боксер вийшов у кайданах у супроводі "військового" конвою. Українець здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Байкер, 12 листопада 2016
На бій з мексиканцем Хуаном Окурою Берінчик ефектно виїхав на мотоциклі, і здобув п'яту перемогу на профі-ринзі.
Супер Маріо, 22 грудня 2018
Перед боєм з філіппінцем Росекі Крістобалем українець влаштував справжнє шоу: він з'явився в костюмі популярного героя відеоігор 90-х Супер Маріо. Берінчик нокаутував суперника в сьомому раунді і завоював титул інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі.

Нагадаємо, напередодні Берінчик потрапив у серйозне ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, Берінчик претендує на титул Ломаченка.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще