У США назвали наймасовішого серійного вбивцю в історії країни. Ним виявився ексбоксер Семюель Літтл, якому зараз 79 років. Зараз Літтл відбуває довічне тюремне ув'язнення.

Американець Семюель Літтл, станом на 2019-й рік, зізнався в 93 вбивствах в період між 1970 та 2005 роками. Майже половину свого життя він орудував по всій території Сполучених Штатів.

Ексбоксер Семюель Літтл

Прес-служба Федерального бюро розслідувань повідомила, що зараз серійний вбивця відбуває довічне тюремне ув'язнення за десятки вбивств, його визнано найкривавішим серійним вбивцею в історії США.

На даний момент правоохоронні органи підтвердили його причетність до 50 справ, а решту – очікують підтвердження. Семюель Літтл обирав своїми жертвами переважно повій та наркозалежних жінок. Поліцейські показали місця на території США, де відбувалися вбивства.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Місця, де відбувалися вбивства Семюеля Літтла

Вбивцю було заарештовано лише в 2012 році в штаті Кентуккі у справі про продаж наркотиків. Після того, як справу передали правоохоронцям Каліфорнії, у Літтла було взято проби ДНК. Тоді вперше було підтверджено його причетність до трьох нерозкритих вбивств в 1987 і 1989 роках.

Ексбоксер Семюель Літтл

Пізніше поліцейські взялись активно до розслідування й інших злочинів, які виявилися здійснені Семюелем Літтлом. Три довічні терміни без права на дострокове звільнення серійник отримав у 2014 році.

Нагадаємо, раніше підліток влаштував криваву різанину у Ковелі

Як повідомляв портал "Знай.ua", відвідувачі бару стали жертвами жорстокої перестрілки

Також "Знай.ua" писав, що на Львівщині покарали жінку, яка вбила 8-річну дитину і двох свідків