Півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко у 2015 році виступав у Росії за клуб "Уфа".
Там футболіста штрафували за додаткові тренування.
Про це розповів колишній одноклубник Зінченка Азамат Засєєв.
"Зінченко - дуже талановитий футболіст, але що найбільше мене вражало, це його працездатність. Його Перевертайло (тренер "Уфи") навіть штрафував за те, що він тренувався більше, ніж потрібно. Саня влаштовував собі додаткові тренування кожен день. Йому кілька разів зробили зауваження, але він не слухав. Тоді його почали штрафувати, на що він відповів: "Ок, я буду платити штраф, але все одно буду тренуватися". В результаті, він сам знаходив футбольні майданчики по місту, де можна було щось з м'ячем робити, щось відпрацьовувати. Таке відчуття, що він з ранку до ночі тренувався", - розповів Засєєв.
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Нагадаємо, Олександр Зінченко продовжив контракт з "Манчестер Сіті".

На своїй сторінці в Instagram Зінченко емоційно повідомив про продовження контракту з командою.

"Блакитна кров. Щасливий бути частиною цієї великої родини", - написав Зінченко.
"Важко описати, наскільки я радий підписанню цієї угоди. Цей клуб надає гравцям все, що їм потрібно для росту і розвитку. Це честь для мене залишитися в клубі ще на 5 років.
Цей сезон показав, що ми створені для успіху. Було приголомшливо грати в такому історичному сезоні, цього я ніколи не забуду.
Але тепер я повністю зосереджений на наступних сезонах. Знаю, що на нас ще чекають гарні часи", - передає слова Зінченка прес-служба "Мансіті".
Як повідомляється на офіційному сайті "МанСіті", контракт продовжено до літа 2024 року.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко став одним з найдорожчих гравців Прем'єр-ліги.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще