З'явилися нові подробиці у справі про зґвалтування, в якому звинувачується зірковий нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду.
34-річна модель Кетрін Майорга подала в суд на Кріштіану Роналду, звинувативши його в зґвалтуванні, яке нібито сталося у Лас-Вегасі в 2009 році.
Як пише видання The Sun, зразок ДНК Кріштіану Роналду
зіставлений з генетичним матеріалом, який був виявлений на сукні Кетрін Майорги.
"ДНК збігається", - повідомляє The Sun.
Нагадаємо, влітку поліція Лас-Вегаса зняла всі звинувачення з Роналду, закривши справу за браком доказів. Звинувачення жінки були визнані необґрунтованими. До такого висновку дійшла прокуратура Лас-Вегаса.
"Після оцінки наявної на даний момент інформації, слідство прийшло до висновку, що звинувачення щодо Кріштіану Роналду не мають достатньої доказової бази. Таким чином, ніяких санкцій до футболіста застосовано не буде", - заявили в окружній прокуратурі.

Раніше Майорга зізналася, що Роналду заплатив їй за мовчання.
Зараз Майорга веде цивільна справа проти 34-річного Роналду, вимагаючи відшкодування збитків у розмірі 165 000 фунтів стерлінгів.
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга

Американська модель Кетрін Майорга звинуватила футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі, де Роналду відпочивав з командою. З американською моделлю футболіст познайомився в нічному клубі готелю Palms Pаlace. Після вечірки пара усамітнилася в одному з номерів, де все, за словами Кетрін, і відбулося.

Кетрен Майорга


Вона нібито відразу хотіла подати заяву, але, за словами моделі, португалець заплатив їй 375 тисяч доларів за нерозголошення інформації.

Сам Роналду заперечує всі обвинувачення і вважає, що дівчина просто піариться на цій справі.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина Роналду яскраво прокоментувала 700-й гол коханого.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще