22 жовтня в Харкові пройшов матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. "Шахтар" приймав загребське "Динамо". Переможець цього поєдинку ставав би явним фаворитом у боротьбі за другу путівку в 1/8 ЛЧ з групи С. Проте поєдинок закінчився нічиєю – 2:2.

"Шахтар" Донецьк – "Динамо" Загреб – 2:2

Рахунок у матчі "Шахтар" – "Динамо" на 16-й хвилині відкрив Коноплянка. Марлос накрутив суперника на правому фланзі і зробив гострий пас у штрафну загребців, де він носком дотягнувся до м'яча, першим дотиком прокинув його вперед, а другим пробив повз голкіпера хорватів. Цей гол став дебютним для Євгена в Лізі чемпіонів за "Шахтар".

На 25-й хвилині рахунок у матчі "Шахтар" – "Динамо" вирівняв іспанець Ольмо, випередивши П'ятова і проткнувши м'яч у сітку воріт донеччан.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На 58-й хвилині в матчі оголосили пенальті у ворота "гірників". Під час подачі кутового П'ятов збив суперника. І суддя Матео Лаос вказав на "точку". Оршич добре реалізував 11-метровий, пробив у ліву від себе "дев'ятку", і вивів "Динамо" вперед.

За 15 хвилин до кінця основного часу у "шахтарів" відзначився Додо, якого незадовго до цього тренер "гірників" випустив на заміну. Бразилець отримав м'яч з глибини від Тайсона, влетів у штрафну, обіграв воротаря загребців і пробив повз захисника.

За підсумком матчу команди розійшлися миром – 2:2.

Нагадаємо, півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка розповів, як його прийняли в донецькому клубі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коноплянка зворушливо попрощався з німецьким "Шальке", за який виступав три роки.

Також портал Знай.uа писав, що "Шахтер" визначився з долею Тайсона.