Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко зіткнувся з проблемою в команді.

Він підтримував придбання нападника Франа Соля, і тепер змушений ставити його на ігри.

Фран Соль
Фран Соль

Про це заявив журналіст "2+2" Ігор Циганик.

"Поява Соля в "Динамо" була дуже тривалою. Коли вперше про нього говорили, то розповідали, що він не підходить. Приїжджали агенти, просили великі гроші. І ця історія тривала протягом півтора місяця. Агенти Соля зменшували ціну, намагалися дотиснути Суркіса. У якийсь момент президент зробив опитування серед селекціонерів і Михайличенко, який в той момент був спортивним директором, висловився за Соля. І тепер Олексій Олександрович змушений нести відповідальність за своє рішення. Михайличенко змушений ставити Франа. Давати йому можливість грати.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Перша причина: ніхто не наважиться сказати, що він взагалі не підходить "Динамо". Друга причина - Франа потрібно буде коли-небудь продавати. Якщо він не покаже хоч якусь статистику, інтерес покупців впаде", - вважає Циганик.

Початок - 19:30 за київським часом.

У прямому ефірі матч Динамо - Шахтар покаже телеканал 2+2.

Головним арбітром призначений Віктор Копієвський (Кропивницький).

Прогнози букмекерів на матч Динамо - Шахтар:

За прогнозами букмекерів, фаворитом цієї зустрічі є "Шахтар".

Так, на перемогу "гірників" приймають ставки з коефіцієнтом 1,87, а на успіх киян - 4,1. Нічия оцінюється в 3,70.

Відзначимо, що "Динамо" і "Шахтар" зустрічалися у Кубку України 15 разів. Кияни чотири рази перемагали свого суперника в основний час і один раз - в серії пенальті. "Шахтар" 8 разів перемагали в основний час, 1 - в додатковий, і 1 - у серії пенальті.

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бущан - Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко - Сидорчук, Де Пена, Шепелєв - Циганков, Вербич, Бесєдін

"Шахтар": Пятов - Ізмаїлі, Кривцов, Матвієнко, Болбат - Степаненко, Коваленко, Тайсон, Марлос, Коноплянка - Жуніор Мораєс

Як писав портал Знай.uа, збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.