Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) змінив формат проведення відбіркових турнірів Чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років. Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.
Зміни набудуть чинності з наступного року.
Чемпіонати Європи 2022 та 2023 років замінять турніри, які будуть мати дворічний цикл (2020/2022 і 2021/2023). Фінальна стадія буде проходити за участю восьми кращих збірних.
Відтепер кожна збірна до 19 років буде грати як мінімум у двох відбіркових міні-турнірах, причому починати змагання будуть юнаки до 18 років, після чого до головного турніру їх вік буде складати до 19 років.
Збірна України вперше зіграє у новому форматі наступної осені, коли почнеться відбірковий цикл 2020/2022.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Дивіться відео голів матчу Україна - Португалія:

Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.uа, українська Асоціація Футболу назвала претендентів на кращий гол за підсумками 2019 року.