Нападник ПСЖ Неймар заявив про бажання повернутися в "Барселону", повідомляє Mundo Deportivo.
За інформацією джерела, Неймар був помічений в столиці Каталонії. Футболіст відвідав вечірку з нагоди дня народження дружини форварда "Барселони" Луїса Суареса. Також там був Ліонель Мессі.
На святі Неймар заявив, що хоче повернутися в каталонський клуб.
Нагадаємо, Неймар перейшов з "Барселони" в "ПСЖ" у 2017 році. Влітку 2019 року "Барселона" намагалася придбати бразильця, але угода не відбулася.
Контракт 27-річного Неймара з ПСЖ розрахований до літа 2022 року.

Як писав Знай.ua, Неймар уникнув покарання за удар вболівальника після поразки "Ренну" у вирішальному матчі Кубка Франції, пише AFP.

Неймар вдарив уболівальника
Неймар вдарив уболівальника

За інформацією джерела, суд виніс рішення у цій справі. Прокуратура відправила бразильському футболісту письмове попередження. Ніяких додаткових санкцій не буде.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після проиграша Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).

Коли футболісти йшли за срібними медалями по сходах між трибунами, один з уболівальників почав знімати Неймара на телефон, через що футболіст ударив його в підборіддя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав Знай.ua, "Парі Сен-Жермен" після важких переговорів відхилив пропозицію каталонської "Барселони" щодо нападника Неймара.

Передбачалося, що іспанський клуб готовий відпустити в Париж Івана Ракітіча (повноцінний трансфер) і Усмана Дембеле (річна оренда), та додати 130 мільйонів євро.
Футболісти "Барселони" не погодилися на такі умови.
Нагадаємо, окрім "Барселони" Неймаром цікавиться мадридський "Реал".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПСЖ відмовився відпустити Неймара.