Як відомо, ще у четвер, 14 листопада, збірна України з футболу зіграла товариський поєдинок проти команди Естонії. Відтак, гра відбулася на стадіоні "Славутич Арена", що у Запоріжжі. І слід зауважити, що україська збірна не підвела фанатів, та на 92-й хвилині вирвала перемогу у Естонії – рахунок 1:0.

У зв'язку із цим, хавбек збірної України та "Динамо" Сергій Сидорчук прокоментував цю перемогу, зауваживши, що дуже чудово було грати вдома.

Матч Україна - Естонія, скріншот: Футбол 1
Матч Україна - Естонія, скріншот: Футбол 1

"Було приємно грати вдома. У Запоріжжі я починав та довго жив. І повернутися додому добре. Дякую вболівальникам, що сьогодні прийшли і підтримали. Було дуже приємно. Колись тут грала молодіжка, а був на матчі в якості глядача. Повернутися на рівні національної збірної, мабуть, було мрією", - розповів футболіст.

Нагадємо, що зірковий нападник "Ювентуса" із збірної Португалії Кріштіану Роналду оформив 55 хет-трик у кар'єрі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Роналду зибил три голи в матчі з Литвою в рамках кваліфікації чемпіонату Європи-2020.

Таким чином, Роналду зробив 55-й хет-трик у кар'єрі, дев'ять з них футболіст оформив у складі збірної.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.

Як писав портал Знай.uа, українська Асоціація Футболу назвала претендентів на кращий гол за підсумками 2019 року.