Флойд Мейвезер-старший, батько екс - чемпіона світу з боксу Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО), не підтримує ідею сина перейти в ММА.
Батько проти ідеї відновлення його кар'єри.
"Зазвичай ми обговорюємо все, але про це я нічого не чув від сина. Для мене це великий сюрприз.
Я не хочу, щоб він повертався в бокс. У нього є багато інших речей, які він може зробити. А вони хочуть запхати його у восьмикутник.
Краще б це було не ММА. Хоча я не думаю, що Флойд це зробить, інакше я піду туди і дадеру зад Дани Уайта, так, я це зроблю. Я виб'ю з нього всю дурь.
Флойд доросла людина, але я покінчу з усім цим", - заявив Мейвезер-старший.

Дана Уайт
Дана Уайт

Як писав Знай.ua, Мейвезер анонсував своє повернення. Про це боксер повідомив в Instagram.

"Відновлюю кар'єру в 2020 році", - написав Флойд.

Крім того, Мейвезер повідомив, що співпрацює з президентом UFC Даною Уайтом.
"Я і Дана Уайт знову працюємо разом, щоб принести світові ще одну захоплюючу подію у 2020 році", - написав боксер.

Як раніше писав Знай.ua, Мейвезер заявив, що не повернеться в професійний бокс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Своє рішення Мейвезер пояснив тим, що турбується про своє здоров'я.
"Мені кажуть повернутися в бокс, але здоров'я перш за все. Бокс - дуже і дуже нещадний вид спорту. За останні роки кілька боксерів загинули на рингу. Потрібно знати, коли вішати рукавички на цвях.
У мене була велика кар'єра, але я до сих пір подорожую і проводжу виставкові бої. Можу заробляти на цьому 10-30 мільйонів доларів за поєдинок. Думаю, так я можу заробити більше, ніж переважна частина нинішніх боксерів", - передає слова Мейвезера BoxingScene.
Нагадаємо, 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий боксерський поєдинок проти японського бійця MMA Теншина Насукави, нокаутувавши його в першому раунді. За той бій Мейвезер отримав 9 млн. доларів.
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера