Головний тренер "Тоттенхема" Жозе Моуріньо віддячив болбоя за допомогу в матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів проти "Олімпіакоса".
Підопічні Моуріньо здобули вольову перемогу з рахунком 4:2.
В моменті, коли Гаррі Кейн зрівнював рахунок, "Тоттенхему" онадобилась допомогу болбоя. Після того, як м'яч вийшов в аут, хлопчик швидко повернув його в гру, після чого Лукас Моура віддав на Харрі Кейна, який і зрівняв рахунок.
Після голу Моуріньо подшел до болбою і подякував йому.

Як писав Знай.uа, стало відомо, скільки Моуріньо буде заробляти в "Тоттенхемі".

За інформацією Daily Mail, зарплата Моуріньо буде становити 15 мільйонів фунтів стерлінгів на рік. Це майже вдвічі більше, ніж у його попередника - Маурісіо Почеттіно.
Повідомляється, що Почеттіно, контракт з яким був розірваний достроково, отримає в якості компенсації 12,5 млн фунтів стерлінгів.
Як писав Знай.uа, Моуріньо прокоментував своє призначення, зазначивши, що дуже радий повернутися до роботи.
"Я дуже радий повернутися до роботи. Не можу бути більш щасливим. Якщо б я не був щасливий, то і не знаходився б тут зараз. Можу пообіцяти одне - пристрасть у своїй роботі.
Я завжди говорив про потенціал цього клубу. Мені подобається склад, а також подобаються молоді гравці, які тут є.
Щодо турнірної ситуації, то будемо йти від матчу до матчу і навесні подивимося, де ми опинимося. Точно повинні бути не на тій позиції, яка є зараз", - сказав Моуріньо.

19 листопада "Тоттенхем" звільнив з посади головного тренера Маурісіо Почеттіно, який очолював клуб з 2014 року.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Почеттіно зворушливо попрощався з гравцями Тоттенхема.