Головний тренер англійського "Тоттенхема" Жозе Моуріньо прокоментував поразку у матчі 15-го туру англійської Прем'єр-ліги проти "Манчестер Юнайтед" (1:2).
"Я думаю, "Юнайтед" заслужили перемогу тим, як вони зіграли в першому таймі. Протягом 30 хвилин вони були не просто краще, а набагато краще нас, вони були інтенсивніше, агресивніше, вигравали перший м'яч, другі м'ячі та половину єдиноборств.
у цьому сезоні у "Юнайтед" хороші результати на своєму полі проти кращих команд чемпіонату, таких як "Челсі", "Ліверпуль" і "Лестер". Вони завжди по-особливому ставляться до таких матчів. Вони полегшують собі завдання тим, як вони грають. Вони не бояться застосовувати оборонний підхід в домашніх іграх, використовують свій час і справляються з емоціями під час гри.

Тоттенхем програв Манчестер Юнайтед 1:2, Getty Images
Тоттенхем програв Манчестер Юнайтед 1:2, Getty Images

У них багато молодих гравців з великою енергією і хорошою психікою, і коли вони виграють, їм комфортно сидіти всією командою в обороні. Так їм простіше грати проти великих команд, які хочуть володіти м'ячем та ініціативою. Вони добре впоралися.
Я розповідав своїм гравцям про те, як грає "Юнайтед" вдома - з потужним стартом, високими швидкостями і пресингом, намагаючись завести трибуни. Так що в поразці ми повинні звинувачувати тільки себе. Ми програли не через те, що у нашої команди була установка атакувати, а через те, що підійшли до гри дуже емоційно", - сказав Моуріньо після гри.

Як писав Знай.uа, Моуріньо прокоментував своє призначення, зазначивши, що дуже радий повернутися до роботи.

Нагадаємо, 19 листопада "Тоттенхем" звільнив з посади головного тренера Маурісіо Почеттіно, який очолював клуб з 2014 року.

Як писав портал Знай.uа, стало відомо, скільки Моуріньо буде заробляти в "Тоттенхемі".