62-річна вболівальниця з Англії незвичним чином демонструє свою любов до португальського тренера Жозе Моуріньо, повідомляє видання The Sun.

Жінка зробила вже 38 татуювань, присвячених португальському тренеру. Почала вона прикрашати своє тіло в 2017 році та витратила на це загалом майже 2 тисячі фунтів стерлінгів. Також вболівальниця, яку звати Вів, каже, що готова й надалі витрачати кошти на те, щоб демонструвати підтримку свого кумира. Вона вважає його розумним та симпатичним і в захваті від успіхів, яких португалець досягає з різними командами. Зараз Моуріньо є тренером англійського клубу “Тоттенхем Хотспурс”.

Фото: The Sun

Також Вів відзначає, що чоловік її не ревнує та підтримує це захоплення, оскільки й сам є прихильником Моуріньо.

Нагадуємо, що нещодавно Моуріньо сказав, що в “Тоттенхемі” він став кращим, як тренер, ніж був у своєму попередньому клубі “Манчестер Юнайтед”.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав Знай.uа, Моуріньо прокоментував своє призначення, зазначивши, що дуже радий повернутися до роботи.

Також Знай.uа повідомляв про те, що стало відомо, скільки Моуріньо заробляє в "Тоттенхемі".