Американський боксер Майкл Хантер (18-1-1, 12 КО) заявив про бажання провести ще один бій з ексабсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (17-0, 13 КО), повідомляє Sky Sports.
За словами Хантера, Усик - один з найкращих боксерів у світі.
Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
"Звичайно, я хочу боксувати з Усиком, оскільки я поступився йому в першому бою. Але в суперважкій вазі все буде по-іншому. Я його дуже поважаю, за його харизму і навички. Він один з найкращих боксерів у світі.
У першому поєдинку я потрапляв по ньому, а Усик продовжив діяти дуже просто. Ми упустили цей момент", - заявив Хантер.
Нагадаємо, бій Усик - Хантер відбувся 8 квітня 2017 року в США. Тоді українець переміг одноголосним рішенням суддів (117-110 117-110 117-110).

Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO). Про це повідомив промоутер Едді Хірн.

За його словами, бій Усик - Чісора відбудеться на початку березня 2020 року. А після цього поєдинку Усик зустрінеться з переможцем бою Ентоні Джошуа - Курбат Пулєв.
"Бій між Усиком і Чісорою відбудеться, швидше за все, на початку березня 2020 року. Далі українець буде битися з переможцем поєдинку Джошуа - Пулєв", - розповів Хірн.
За інформацією джерела, бій пройде в Манчестері на стадіоні Manchester Arena.
Manchester Arena є одним з найбільших комплексів у Європі, за рік приймає більше мільйона відвідувачів.

Нагадаємо, Дерек Чісора за цей бій може отримати 2,6 мільйона доларів.

Дерек Чісора
Дерек Чісора

Як писав Знай.ua, британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісорі запропонували мільйон фунтів стерлінгів ($1,3 млн.) за бій з українцем.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще