Ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко отримав спеціальну нагороду на церемонії SportGala в Німеччині.
Кличко удостоєний премії за успішний перехід з однієї сфери діяльності в іншу.
"Будучи боксером мені пощастило отримати таку нагороду кілька разів. Але зараз я був удостоєний такої честі за вдалий перехід з однієї кар'єри в іншу, для мене це має велике значення.
Я повинен присвятити цю нагороду всім, хто бере в цьому участь. Тим, хто стикається з проблемами починаючи нову кар'єру. Продовжуйте йти вперед і не переставайте вірити в себе", - прокоментував Володимир.
Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

Нагадаємо, 3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення спортівної кар'єри.

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Кличко професійно виступав у боксі з 1996 року у важкій ваговій категорії. Він був чемпіоном світу за версіями WBO, IBO, IBF і WBA. У 1996 році Кличко взяв золото на Олімпійських іграх в Атланті. За 21 рік кар'єри Кличко провів 69 боїв, здобувши 64 перемоги (з них 53 нокаутом).

Як повідомляв портал Знай.ua, вечерю з Володимиром Кличком продали на аукціоні за космічну суму.