На Варшавському міжнародному кінофестивалі відбулася презентація трейлера біографічної драми "Пульс" про українську легкоатлетку, яка живе в маленькому містечку і мріє потрапити на Олімпіаду.
Картина заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук.
Історія про неймовірну наполегливість та волю до перемоги української спортсменки вразила учасників презентації.
"Я дуже радий, що Warsaw Film Festival із сотні інших фільмів обрали саме "Пульс". Після показу робочих матеріалів я отримав дуже багато відгуків, що саме таке кіно зараз реально користується попитом у світі.
Що "Пульс" демонструє Україну в новому світлі, і зацікавленість європейських дистриб'юторів - найкраще цьому підтвердження.
Я вірю, що ми зможемо донести цю історію якомога більшій кількості людей, та це тільки початок. Як ми кажемо в "Пульсі" - Живи. Мрій. Долай", - розповів режисер фільму Сергій Чеботаренко.
Головну роль в картині виконала Наталія Бабенко. Також у фільмі знімаються Вікторія Левченко, Олександр Кобзар, Станіслав Боклан та інші.

Прем'єра фільму "Пульс" відбудеться 19 березня 2020 року
Прем'єра фільму "Пульс" відбудеться 19 березня 2020 року

За сюжетом, легкоатлетка Оксана мріє виступити на Олімпійських іграх. Її спортивна кар'єра тільки починається, але в результаті жахливої автомобільної аварії дівчина втрачає зір. Здається, що тепер вона не має шансів не тільки на участь в Олімпіаді, але і на нормальне життя. Проте спортсменка не збирається здаватися і прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Прем'єра фільму "Пульс" відбудеться 19 березня 2020 року
Прем'єра фільму "Пульс" відбудеться 19 березня 2020 року

Прем'єра фільму в Україні відбудеться 19 березня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний марафонець Еліуд Кіпчоге став найкращим легкоалетом світу.