Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) і екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) вперше за два роки не не потрапили в номінацію на звання найкращих боксерів року.
Василь Ломаченко та Олександр Усик не потрапили в номінацію на звання кращого боксера 2019 року за версією Асоціації американських журналістів, які пишуть про бокс (BWAA).
В список претендентів потрапили Сауль Альварес, Менні Пак'яо, Наоя Іноуе, Еррол Спенс і Джон Тейлор. Ім'я переможця буде оголошено 17 січня.
Нагадаємо, Ломаченко ставав найкращим за версією BWAA у 2017 році, а Усик - у 2018 році.
Як писав Знай.ua, чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) визнаний найкращим боксером 2019 року за версією ESPN.

Нагадаємо, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Про це повідомив промоутер Едді Хірн.
За його словами, бій Усик - Чісора відбудеться на початку березня 2020 року. А після цього поєдинку Усик зустрінеться з переможцем бою Ентоні Джошуа - Курбат Пулєв.
"Бій між Усиком і Чісорою відбудеться, швидше за все, на початку березня 2020 року. Далі українець буде битися з переможцем поєдинку Джошуа - Пулєв", - розповів Хірн.
За інформацією джерела, бій пройде в Манчестері на стадіоні Manchester Arena.
Manchester Arena є одним з найбільших комплексів у Європі, за рік приймає більше мільйона відвідувачів.

Нагадаємо, Дерек Чісора за цей бій може отримати 2,6 мільйона доларів.

Дерек Чісора
Дерек Чісора

Як писав Знай.ua, британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісорі запропонували мільйон фунтів стерлінгів ($1,3 млн.) за бій з українцем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще