Британський супертяж Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Ентоні Джошуа заявив, що хоче провести бій з Усиком і вже готується до цього поєдинку, а потім зустрінеться з Курбатом Пулєвим (28-1, 14 КО).
Команда Усика на чолі з промоутером Олександром Красюком відразу ж відреагувала на цю заяву.
На своїй сторінці в Instagram Красюк звернувся до Джошуа:
"Давай зробимо це, чемпіон!", - написав Красюк.
Відзначимо, що в бою з Усиком Джошуа повинен привести обов'язковий захист титулу WBO, а з Пулєвим IBF.
Як писав Знай.ua, промоутер британця Едді Хірн повідомив, що бій з Усиком може пройти в Лондоні, на стадіоні "Тоттенхема".

"Виходячи з рамок, в які нас поставили організації, в IBF нам дали час до квітня на бій з Пулєвим, а в WBO - 180 днів на зустріч з Усиком. Потрібно запитати у WBO, чі дозволять нам провести спершу бій з Пулєвим.

Треба поговорити з командою Усика. Вони можуть побитися з Чісорою, а потім вийти на переможця нашої зустрічі. Або ж посунути нас і провести бій за вакантний пояс.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Уемблі" не виглядає кращим варіантом. У "Тоттенхема" чудовий новий стадіон. Вони були б раді взяти реванш з Руїсом, але їм не підходили дати. Зараз вони знову проявляють інтерес, тому що це прекрасна арена в Лондоні", - передає слова Хірна Boxing Scene.

Бій Джошуа - Усик повинен відбутися до 4 липня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.