Знаменитий форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін втрапив у дуже гучний скандал. Так, нападник не пройшов допінг-тест після матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Мальме" (3:4). Про це стало відомо у Facebook-спільноті "ТаТоТаке".

" Артем Бесєдін не пройшов допінг-тест після матчу "Мальме" - "Динамо". Форвард відсторонений від будь-якої футбольної діяльності на 30 днів. Деталі поки невідомі. Схоже, справа тільки почала розслідуватися, тому закликаємо не робити передчасних висновків", - йдеться в повідомленні.

Динамо
Динамо

Наразі ж у футбольному клубі вже відреагували на дану заяву та частково підтвердили це:

"19 грудня 2019 року ФК "Динамо" Київ був офіційно повідомлений про можливе порушення Артемом Бесєдіним антидопінгових правил УЄФА. На даний момент всі нюанси та обставини з'ясовуються", - повідомляє ФК

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, що талановитий уругвайський півзахисник мадридського "Реала" Федеріко Вальверде підписав новий контракт з клубом.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим гравцем року за версією британського видання The Guardian.

Також портал Знай.ua писав, що експівзахисник німецького футбольного клубу "Баварія" Бастіан Швайнштайгер повідомив про завершення своєї кар'єри.