У п’ятницю, 20 грудня, в конгресно-виставковому центрі "Парковий" відбувся новорічний корпоратив керівництва держави та партії "Слуга народу", повідомляє портал "Столичний регіон".

Як повідомляється, на корпоративі були присутні президен Володимир Зеленський, прем’єр-міністр Олексій Гончарук, Сергій Шефір, Андрій Богдан, Тимофій Милованов, Володимир Бородянський, Дмитро Дубілет та інші.

Президент Володимир Зеленський виголосив новорічний тост, у якому побажав усім в першу чергу залишатись людьми.

Ведучою корпоративу стала Катя Осадча, серед запрошених виступати на сцені були Тіна Кароль та Jerry Heil, а комедійний колектив Зеленського "Квартал 95" привітав гостей через відеозвернення.

Нагадуємо, що раніше стало відомо, у яку суму обійдеться запрошення різних українських артистів на святкування нового року.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.