Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон зізнався, що одного разу хотів провести бій з горилою в зоопарку.

Про це боксер розповів в інтерв'ю The Sun.

"Це було наприкінці вісімдесятих років. Ми прогулювалися по зоопарку і побачили величезну сріблясту горилу, яка залякувала інших тварин.

Ті горили, які були поруч, вели себе перелякано. Я запропонував супроводжуючому 10 тисяч доларів, щоб мені дозволили побитися із сріблястою.

На жаль, працівники зоопарку не погодилися на це", - розповів Тайсон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав Знай.ua, Майк Тайсон зізнався, що бокс врятував його від кримінального життя.

За словами Тайсона, у нього не було надії, поки він не потрапив у спорт.

"Поки не потрапив у спорт, здавалося, що в житті немає місця надії. Але до цього я думав про те, що буду членом вуличної банди, буду вбивати інших людей і тому подібне. Я був у такій же ситуації, як і ця молодь. Я був членом банди і стріляв у людей. Але бокс змінив моє життя.

Розумієте, молодь не бачить ніякої надії на життя. Якби вони вірили в можливість досягти чогось, вони б не стали злочинцями", - передає слова Тайсона Metro.

Нагадаємо, Тайсон завершив професійну кар'єру в 2005 році. З 1987 по 1990 він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс провела тренування з Майком Тайсоном.