Британський супертяж Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) перед боєм з Олександром Усиком (17-0, 13 КО) проведе захист титулу IBF з обов'язковим претендентом Курбатом Пулєвим.

Про це повідомив промоутер Боб Арум в коментарі YouTube-каналу EsNews.

"Чи отримає Пулєв бій з Джошуа перед Усиком? Так, він стане наступним суперником чемпіона. Ви знаєте, як IBF ставиться до своїх обов'язкових захистів. Тому Пулєв буде битися з Джошуа до Усика", - розповів Арум.

Командам Джошуа і Пулєва дали 30 днів, щоб узгодити всі умови бою.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

За словами Джошуа, він вже готується до бою з Усиком і вивчає його.
"Я хочу, щоб такі суперники, як Усик були в моєму послужному списку. Чому? Просто тоді я зможу в будь-який момент сказати, що перемагав таких боксерів.
Я вже готуюся до можливої зустрічі, вивчаю Усика. Знаю, що він чудово використовує ноги і добре працює руками. Якщо ти його все-таки зловив, то він пом'якшує удари рукавичками. Хочу зустрітися з колишніми суперниками Олександра, щоб отримати інформацію про те, як його перемогти", - передає слова Джошуа видання Mirror.
Як писав Знай.ua, промоутер британця Едді Хірн повідомив, що бій з Усиком може пройти в Лондоні, на стадіоні "Тоттенхема".

"Виходячи з рамок, в які нас поставили організації, в IBF нам дали час до квітня на бій з Пулєвим, а в WBO - 180 днів на зустріч з Усиком. Потрібно запитати у WBO, чі дозволять нам провести спершу бій з Пулєвим.

Треба поговорити з командою Усика. Вони можуть побитися з Чісорою, а потім вийти на переможця нашої зустрічі. Або ж посунути нас і провести бій за вакантний пояс.

"Уемблі" не виглядає кращим варіантом. У "Тоттенхема" чудовий новий стадіон. Вони були б раді взяти реванш з Руїсом, але їм не підходили дати. Зараз вони знову проявляють інтерес, тому що це прекрасна арена в Лондоні", - передає слова Хірна Boxing Scene.

Бій Джошуа - Усик повинен відбутися до 4 липня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.