70-річний американський боксер Альберто Хьюз встановив рекорд у професійному боксі. Він став найстарішим боксером в сучасній історії, який провів профі-бій в 70 років.
14 грудня Альберто Хьюз провів бій проти 43-річного Треймена Таунса, нокаутувавши його в другому раунді.
Наголошується, що Хьюз не виходив у ринг з 1983 року, а його суперник вийшов у ринг після 12-річної перерви.
Дивіться відео бою:

Як писав Знай.ua, ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко претендує на найпрестижнішу нагороду у боксі - звання кращого боксера десятиліття за версією Асоціації американських журналістів, які пишуть про бокс (BWAA).
Володимир Кличко, Henning Heige
Володимир Кличко, Henning Heige
Як повідомляє офіційний сайт організації, на це звання Joe Louis Fighter of the Decade претендують американці Флойд Мейвезер і Андре Уорд, філіппінець Менні Паккьяо і мексиканець Сауль Альварес.
Ім'я переможця буде оголошено 17 січня 2020 року.
Нагадаємо, Володимир Кличко натякнув на повернення в бокс. Він запропонував фанатам вибрати йому суперника для повернення.
На своїй сторінці в Твіттері Володимир написав імена трьох потенційних суперників і запропонував уболівальникам проголосувати.
Це британський ексчемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО), британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) і Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 KO).

Поки найбільше лайків зібрав варіант з реваншем проти Ф'юрі, який переміг Кличка у 2015 році.