Непереможний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) очолив рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів десятиліття за версією Forbes.

За десятиліття з 2009 по 2019 роки боксер заробив 915 мільйонів доларів.

Мейвезер прокоментував своє досягнення, зазначивши, що всього досгя сам, завдяки важкій праці та відданості своїй справі.

Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер

"По-перше, я хочу привітати кожного атлета, хто потрапив у цей список, і по-друге, я відчуваю гордість усвідомлюючи, що зміг досягти таких рекордних цифр. Ніякої неповаги до інших, але я домігся цих цифр всього за 5 років, і це беручи до уваги кілька простоїв поза рингом і відсутність будь-якої допомоги з боку. Я ніколи не прагнув укладати партнерські угоди, тому що я завжди хотів бути сам собі босом і ні від кого не залежати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так я заснував свою власну промоутерську компанію і особистий бренд (TMT), які ми продовжуємо розвивати і незабаром станемо великими гравцями. Ви можете говорити все, що вам заманеться щодо Флойда Мейвезера, але цифри і нагороди не брешуть. Все це завдяки важкій праці, відданості своїй справі та усвідомленню своєї істинної цінності", - заявив Мейвезер.

Флойд Мейвезер-молодший, Getty Images
Флойд Мейвезер-молодший, Getty Images

Як писав Знай.ua, Мейвезер анонсував своє повернення. Про це боксер повідомив в Instagram.

"Відновлюю кар'єру в 2020 році", - написав Флойд.

Крім того, Мейвезер повідомив, що співпрацює з президентом UFC Даною Уайтом.
"Я і Дана Уайт знову працюємо разом, щоб принести світові ще одну захоплюючу подію у 2020 році", - написав боксер.

Як раніше писав Знай.ua, Флойд Мейвезер заявив, що не повернеться в професійний бокс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер зробив собі шикарні подарунки до Нового року.