Українська тенісистка Даяна Ястремська програла в матчі першого кола турніру серії WTA Premier у Брісбені.

Ястремська програла Кікі Бертенс з рахунком 2:1 (6:4, 1:6, 6:3).

Матч тривав 1 годину 33 хвилини, і за цей час Ястремська один раз подала навиліт і реалізував 4 з 10 брейків.

Після програної першої партії Даяні вдалося з великим рахунком виграти другу, але вже на старті третього сету Ястремська поступилася п'ять геймів поспіль, зумівши відіграти тільки три.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Єліна Світоліна програла перший матч сезону і вилетіла з турніру серії WTA Premier у Брісбені.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еліна Світоліна, Getty Images
Еліна Світоліна, Getty Images

Світоліна програла американці Даніель Коллінс в першому колі змагань. Американка виграла в двох сетах з рахунком 1:6, 1:6.

За словами Світоліної, найголовніше - залишатися позитивною і рухатися далі.

"В сезоні-2019 було все потроху, травма також дала привід задуматися. І гарні перемоги, і погані перемоги, два півфінали на "Шоломах" дали мені віру, що я можу просунутися ще на один крок і що у мене є шанс зіграти на найважливіших стадіях турніру. Це додало мені впевненості.

Протягом двох останніх років були різні ситуації. Думаю, що 2019 рік вийшов, напевно, важчий, ніж 2018-й, тому що було більше сумних моментів. Складно дійсно зрозуміти, що відбувається, тому що сезон дуже довгий сам по собі... Тобі доводиться програвати практично щотижня, тому потрібно намагатися якось знаходити позитивні моменти.

Чого я навчилася за останній рік, так це залишатися дуже позитивною навіть під час поганих моментів, намагатися рухатися далі і просто бути собою", - передає слова Світоліної Великий теніс України.