Джонатон Бенкс, колишній тренер Володимира Кличка розповів про спаринг з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який колись працював у тренувальному таборі українського чемпіона.
Нагадаємо, раніше Ділліан Уайт і Тайсон Ф'юрі заявили, що Уайлдер був жорстко нокаутований під час спарингу з Кличком.
За словами Бенкса, це неправда. Уайлдер впал, але не був нокаутований.
"Саме я вибирав Уайлдера та всіх інших спаринг-партнерів. Чи був Уайлдер жорстко нокаутований у спарингу з Володимиром? Ні, це не правда. Чи впав він? Так, так і було", - передає слова Бенкса BoxingScene.
Як писав Знай.иа, 22 лютого Деонтей Вайлдер (42-0-1, 41 КО) і британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) проведуть реванш.

Цей бій називають одним з найбільш очікуваних у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

На спільній прес-конференції в Лос-Анджелесі Уайлдер заявив, що переможе Ф'юрі, і пообіцяв влаштувати йому великі проблеми в рингу.
"Я обіцяю, що фінішую Ф'юрі. Я прибув у тренувальний табір в хорошій формі. Я завжди тримаю себе у формі, але коли у мене такий невеликий проміжок між боями… загалом, у нього будуть великі проблеми. У всіх цих бійців немає рецепту для перемоги наді мною. Я хочу, щоб Ф'юрі і надалі думав, що у мене є тільки права рука. Коли він вийде на цей бій, то зрозуміє, що я інша людина.
Неважливо, в якій стійці буде битися Ф'юрі. Може, він навіть працював в стійці лівші в нашому першому бою. Я цього не пам'ятаю. Але якщо він змінить стійку, то відразу ж повернеться у вихідне положення. Він не буде битися зі мною в стійці лівші. Якщо ж він піде на це, то я буду готовий.
Я тільки нещодавно бився з Луїсом Ортісом, який є одним з найсильніших ліворуких бійців сучасності. Не має значення, який стиль обере Ф'юрі, хто буде знаходитися в його кутку і що вони придумають. Приходьте 22 лютого. Я звільню Ф'юрі від його страждань", - передає слова Вайлдера boxingnews24.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Як писав Знай.ua, боксери провели традиційну битву поглядів.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще