Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4), який тріумфально повернувся, перемігши американця Дональда Серроне (36-14) на UFC 246, заявив, що готовий провести третій бій проти Нейта Діаса.
Відзначимо, що відразу після цього бою Діас заявив, що це був слабкий суперник для Конора, передає Politeka.
Макгрегор відразу ж відреагував на цю заяву, запропонувавши Діасу провести третій бій.
"Давай, Нейт. Давай, брат. Давай зробимо цей бій в третій раз. Я завжди думаю про нього", - передає слова Макгрегора MMA Fighting.
Нагадаємо, Конор Макгрегор двічі зустрічався з Діасом у 2016 році. Перший бій виграв Діас (достроково) - Макгрегор (рішенням суддів).

Конор Макгрегор і Нейт Діас, Getty Images
Конор Макгрегор і Нейт Діас, Getty Images

Нагадаємо, Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, MMA Fighting
Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, MMA Fighting