Український боксер першої середньої ваги Іван Редкач (23-4-1, 18 КО) 25 січня проведе бій проти ексчемпіона світу в двох вагових категоріях Денні Гарсії (35-2, 21 КО).
На кону буде статус обов'язкового претендента на чемпіонський титул WBC.
Бій Редкач - Гарсія пройде на арені Barclays Center в Нью-Йорку і очолить вечір боксу від Showtime.

Денні Гарсія та Іван Редкач, Boxing Scene
Денні Гарсія та Іван Редкач, Boxing Scene

Напередодні боксери зустрілися на фінальній прес-конференції, де провели традиційну битву поглядів.
"Я дуже радий битися з Денні Гарсією. На мій погляд, він дуже сильний і цінний боєць. Я знаю його вже дуже давно і стежу за всіма його боями протягом останніх десяти років. Тепер він мій супротивник.
Я дуже багато працював на тренуваннях, і я настільки готовий, наскільки це можливо. Я дуже мотивований і з нетерпінням чекаю цього бою. Він стане величезним кроком у моїй боксерської кар'єрі і багато в чому від нього будуть залежати мої майбутні бої.
Я дуже вдячний пану Хамоні та моїй чудовій команді, яка день у день старанно працює, щоб такі бої ставали реальністю. Я збираюся шокувати світ боксу, як я зробив це 1 червня 2019 року. Я голодний до перемог. Я виграю. Перемога не пройде повз мене. Вона моя!", - заявив Редкач.
Нагадаємо, останній бій Редкач провів 1 червня проти Дэвона Александера (27-6-1, 14 КО), перемігши його технічним нокаутом.
Як писав Знай.ua, британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.