Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) зробив відверте зізнання.
В інтерв'ю Sports Yahoo Уайлдер розповів, що думав про самогубство. Причиною цього стала хвороба дочки боксера, яка народилася з діагнозом "розщеплення хребта".
"У мене був непростий період у 19-20 років. У мене народилася дочка і у неї виявили розщеплення хребта. В той момент я був молодим хлопцем і намагався знайти себе в цьому світі. У мене були великі цілі і мрії, але життя опустило на дно.
Поруч зі мною лежав пістолет і в той момент я думав про самогубство. Якби я зробив це, то зникли б усі проблеми. Коли ти знаходишся в такому стані - ти егоїст. В цей момент ти думаєш лише про себе і про свій біль, а не про те, як погано можеш робити зі своїми близькими. На щастя, я витримав той період", - розповів Уайлдер.
Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер (42-0-1, 41 КО) і британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) 22 лютого проведуть реванш.

Цей бій називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

На спільній прес-конференції в Лос-Анджелесі Уайлдер заявив, що переможе Ф'юрі, і пообіцяв влаштувати йому великі проблеми в рингу.
"Я обіцяю, що фінішую Ф'юрі. Я прибув у тренувальний табір в хорошій формі. Я завжди тримаю себе у формі, але коли у мене такий невеликий проміжок між боями… загалом, у нього будуть великі проблеми. У всіх цих бійців немає рецепту для перемоги наді мною. Я хочу, щоб Ф'юрі і надалі думав, що у мене є тільки права рука. Коли він вийде на цей бій, то зрозуміє, що я інша людина.
Неважливо, в якій стійці буде битися Ф'юрі. Може, він навіть працював в стійці лівші в нашому першому бою. Я цього не пам'ятаю. Але якщо він змінить стійку, то відразу ж повернеться у вихідне положення. Він не буде битися зі мною в стійці лівші. Якщо ж він піде на це, то я буду готовий.
Я тільки нещодавно бився з Луїсом Ортісом, який є одним з найсильніших ліворуких бійців сучасності. Не має значення, який стиль обере Ф'юрі, хто буде знаходитися в його кутку і що вони придумають. Приходьте 22 лютого. Я звільню Ф'юрі від його страждань", - передає слова Вайлдера boxingnews24.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Як писав Знай.ua, боксери провели традиційну битву поглядів.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще