Колишній футболіст збірної України Сергій Валяєв опублікував у Фейсбуці відео, як його зупинила поліція за порушення швидкості. Інцидент стався у Харкові.
Футболіст нецензурно висловлювався і називав поліцейських "тварюками".
Пізніше Валяєв видалив цей пост.

Сергій Валяєв опублікував відео в Фейсбуці
Сергій Валяєв опублікував відео в Фейсбуці

Сергій Валяєв був ключовим гравцем "Металіста" часів Мирона Маркевича (2005-2012) і зіграв за збірну України три матчі. У 2018 році працював головним тренером "Металіста-1925".
Як писав Знай.ua, експівзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.

36-річний Михалик, виступаючи за клуб з рідного міста Любешів, після низки грубих епізодів накинувся на суперника. Він взяв його за голову, після чого у бійку вплуталися також запасні гравці команд. Серйозної бійки вдалося уникнути. Михалика видалили з майданчика.

Наголошується, що гравці команди "Прип'ять" з Любешова, за яку грав Михалик, виступали у формі московського "Локомотива" зі спонсором у вигляді РЖД на футболках.

На цьому ж турнірі грали такі відомі футболісти, як Артем Федецький, В'ячеслав Шарпар і Олег Герасимюк.

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.