Британський супертяж Дерек Чісора (32-9, 23 КО) готується до складного бою проти ексабсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО).
За словами Чісори, це буде пекло.
"Тактика? Я повинен спуститися в пекло і повернутися звідти", - сказав Чісора.
Як писав Знай.ua, бій Усик - Чісора був попередньо запланований на березень, а потім перенесений на квітень через травму українця.

Нагадаємо, Едді Хірн заявив, що є проблема з датою бою Усик - Чісора.

Олександр Усик, Getty Images
Олександр Усик, Getty Images

"Оголошення бою Усик-Чісора дуже близько. У нас справді є проблема з датою. Поєдинок може пройти 28 березня на O2 в Лондоні або 11 квітня в Манчестері. У нас два варіанти і 28 березня виглядає більш переважно.
Це буде блискучий бій. Дерек Чісора повернувся і з Девідом Хеєм вони є чудовою командою. Вони вірять, що можуть виграти цей бій. Вони вірять, що можуть засмутити всіх своєю перемогою. Вони думають, що Усик не може впоратися з великими боксерами.
Усик вже бився у Великобританії. Він має одне з найбільш відомих імен в боксі. Це колосальний бій для британського та світового боксу. Ми дуже близькі до його організації", - передає слова Хірна Sky Sports.
Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.
Про це Красюк повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши спільну фотографію.
"Цікаво поспілкувалися з Едді Хірном та Ентоні Джошуа", - підписав фото Красюк.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще