Півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заробляє в клубі 20 тисяч фунтів на тиждень, або 1 мільйон 40 тисяч фунтів на рік. Про це пише spotrac.сом.

За інформацією джерела, менше українця з основних гравців "МанСіті" отримує лише 19-річний Філ Фоден. Його зарплата - 12 тисяч фунтів на тиждень (624 тисячі на рік).

Найбільш високооплачуваними гравцями "Манчестер Сіті" є Кевін Де Брюйне (350 тисяч фунтів на тиждень), Рахім Стерлінг (300 тисяч на тиждень) і Серхіо Агуеро (230 тисяч на тиждень).

Як раніше писав Знай.uа, Олександр Зінченко та його наречена Влада Седан провели романтичний вечір в шикарному ресторані в Дубаях.

На своїх сторінках в Instagram закохані опублікували одну і ту ж фотографію. Зінченко підписав її "Цей день", а Влада написала "Особливий день".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Зінченко зробив пропозицію своїй дівчині Владі Седан. Влада відповіла згодою.

"Найголовніше "ТАК" у моєму житті", - зворушливо підписав фото Зінченко.

Олександр зробив пропозицію Владі на НСК "Олімпійський" в Києві, де напередодні збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.

Як писав портал Знай.ua, Олександр Зінченко став найдорожчим українським футболістом.