П'ята ракетка України Леся Цуренко програла у фіналі турніру ITF у Каїрі.

У фінальному матчі Цуренко у трьох сетах поступилася Ірині-Камелії Бігу з рахунком 4:6, 6:3, 2:6.

Матч тривав дві з половиною години. За цей час українка зробила один ейс, 6 брейків, але допустила 6 подвійних помилок.

Турнір у Каїрі став першим для Цуренко після серйозної травми.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Цуренко тренується під керівництвом естонської спеціаліста Сильвера Карьюса.

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

За інформацією tribuna.com, Цуренко та Кариюс домовилися розпочати співпрацю, а потім вже будуть приймати рішення про довгострокове співробітництво.

44-річний Карьюс прокоментував початок роботи з українською тенісисткою.

"Для мене, як для тренера, співпраця з Цуренко - це як великий виклик, так і велика відповідальність. Я задоволений, що у мене з'явилася така можливість. Тепер постараюся добре нею скористатися, щоб якнайкраще допомогти Цуренко. Якщо вона вважатиме, що моя допомога їй підходить, то чому б не продовжити нашу співпрацю і далі?

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

Звичайно, поки ми не говоримо про те, що вона в ідеальній формі, але робота ведеться. Поки ми займалися фізичною підготовкою і тенісом разом, тепер буде більше тенісу. Подивимося, що з цього вийде. Якщо все піде добре, то вона буде показувати якісний теніс. У другій половині 2019 року Леся Цуренко впала в рейтингу, оскільки у неї було багато травм і невеликих пошкоджень. Але зараз, здається, що це все позаду. Йде рух вгору.

У Лесі Цуренко дуже професійна команда, в яку також входять тренер з фізичної підготовки та фізіотерапевт. Вони відмінно знають свою справу, професійно підходять до процесу. Мені дуже приємно співпрацювати з ними", - заявив Карьюс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Цуренко заінтригувала українців політичними амбіціями.