Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розпочав підготовку до наступного бою.

Усик зараз тренується в Києві.

На своїй сторінці в Instagram боксер опублікував фотографію одного з тренувань:

Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомив промоутер українця Едді Хірн, є проблема з датою цього бою.

Дерек Чісора
Дерек Чісора

"Оголошення бою Усик-Чісора дуже близько. У нас справді є проблема з датою. Поєдинок може пройти 28 березня на O2 в Лондоні або 11 квітня в Манчестері. У нас два варіанти і 28 березня виглядає більш переважно.

Це буде блискучий бій. Дерек Чісора повернувся і з Девідом Хеєм вони є чудовою командою. Вони вірять, що можуть виграти цей бій. Вони вірять, що можуть засмутити всіх своєю перемогою. Вони думають, що Усик не може впоратися з великими боксерами.

Усик вже бився у Великобританії. Він має одне з найбільш відомих імен в боксі. Це колосальний бій для британського та світового боксу. Ми дуже близькі до його організації", - передає слова Хірна Sky Sports.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.