Ексчемпіон світу в п'яти вагових категоріях, американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) підтримав Деонтея Уайлдера (42-1-1, 41 КО), який програв у реванші проти британця Тайсона Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) і втратив свій титул.

Мейвезер вважає його королем, незважаючи на поразку.

"Перемога, поразка чи нічия… Деонтей Уайлдер - наш брат, який за свою кар'єру здобув багато значущих перемог. Нашому співтовариству слід підтримати його в цій ситуації. Незважаючи ні на що, він все ще переможець в моїх очах. Король!" - написав Мейвезер в Instagram.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, стало відомо, скільки Ф'юрі і Уайлдер отримають за реванш.

За інформацією ESPN, за цей бій кожен з боксерів отримає по $5 млн. гарантованого гонорару. Також Ф'юрі та Уайлдер отримають по $25 млн. додаткових виплат.

Нагадаємо, перший бій Уайлдера та Ф'юрі закінчився нічиєю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдеру дали 30 днів, щоб використовувати право на третій бій з Ф'юрі.