Американець Деонтей Уайлдер (42-1-1, 41 КО), який програв у реванші проти британця Тайсона Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) і втратив свій титул WBC, звільнить свого тренера Марка Бреланда.

Боксер звільнить Бреланда за те, що він викинув рушник, і бій був зупинений у сьомому раунді.

За словами Уайлдера, вони з командою обговорювали таку ситуацію, і домовлялись за жодних умов не викидати рушник.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

"Я засмучений Марком. Справа не в емоціях. Ми обговорювали таку ситуацію ще багато років тому. Я говорив своїй команді ніколи і ні за що, ні за яких умов не викидати рушник. Це не мій метод. У мене було ще п'ять раундів, і неважливо як бій виглядав зі сторони, я ще був на ногах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Я розумію, що він хотів як краще, але це моє життя і моя кар'єра. Він повинен приймати мої правила. Я завжди говорив, що я воїн і лідер. Я готовий знищити свого опонента і готовий прийняти те ж саме у відповідь. Я хочу піти тільки на щиті", - передає слова Уайлдера Yahoo.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

Як писав Знай.ua, Уайлдер пояснив свою поразку в реванші з Ф'юрі. За його словами, виною всьому його важкий костюм, в якому він виходив на бій. Його вага склала 18 кг.

Деонтей Уайлдер, Getty Images
Деонтей Уайлдер, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер готовий провести третій бій з Ф'юрі.