Чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) після перемоги над американцем Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО) очолив рейтинг найкращих боксерів суперважкого дивізіону авторитетного видання The Ring.

У топ-10 після Ф'юрі увійшли Ентоні Джошуа, Ділліан Уайт, Деонтей Уайлдер, Луїс Ортіс, Енді Руїс, Олександр Повєткін, Джозеф Паркер, Майкл Хантер, Адам Ковнацки та Оскар Рівас.

Оновлений рейтинг The Ring
Оновлений рейтинг The Ring

Як писав Знай.ua, Уайлдер пояснив свою поразку в реванші з Ф'юрі. За його словами, виною всьому його важкий костюм, в якому він виходив на бій. Його вага склала 18 кг.

Деонтей Уайлдер, Getty Images
Деонтей Уайлдер, Getty Images

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер звільнить свого тренера Марка Бреланда.