Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Бій Ломаченко - Лопес запланований на 30 травня, але поки не підтверджений офіційно.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Британський промоутер Едді Хірн назвав наступного суперника Ломаченка у разі перемоги над Лопесом.

Переможець бою Ломаченко - Лопес буде зобов'язаний провести захист проти претендента, який визначитися в бою між Чи Селбі (28-2, 9 КО) і Джорджем Камбососом (18-0, 10 КО) 9 травня в Кардіффі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"На нас чекає чудове шоу. Селбі і Камбосос подарують справжній феєрверк. Один з них стане обов'язковим претендентом на бій проти Ломаченка або Лопеса", - передає слова Хірна Boxing Scene.

Як писав Знай.ua, Лопес образив свого майбутнього суперника, назвавши Ломаченка "тиранозавром з маленькими ручками".

"До мене підійшов чоловік з Міжнародного залу боксерської слави і сказав, що після бою з Ломаченком вони були б раді отримати мої рукавички. Сказав, що мене включать до Залу слави в один момент. І я стою і думаю: "Мені всього 22 роки, а мені таке кажуть". Мені, звичайно, це було приємно.

Так, 30 травня я вийду проти Ломаченка. Буду битися з маленьким тиранозавром. Ну, з тиранозавром, який хитається так зі сторони в сторону", - сказав Лопес в інтерв'ю Fighthype.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як повідомляв портал Знай.ua, опубліковано офіційний постер бою Ломаченко - Лопес.