У центрового "Юти Джазз" Руді Гобера діагностували коронавірус COVID-19.

У зв'язку з цим, 11 березня було відкладено проведення матчу регулярного чемпіонату НБА "Оклахома" - "Юта".

Наголошується, що напередодні 27-річний баскетболіст жартома помацав всі мікрофони на прес-конференції, сміючись над панікою через епідемію коронавіруса у світі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після цього НБА офіційно прийняла рішення призупинити проведення всіх матчів регулярного чемпіонату починаючи з 12 березня.

Як писав Знай.uа, в Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

В Італії через коронавірус скасували всі змагання, Getty Images
В Італії через коронавірус скасували всі змагання, Getty Images

Про це заявив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте.

Всі заходи Серії А (матчі, прес-конференції тренерів та гравців, підготовка стадіонів до матчів) призупинили на невизначений термін.

"У нас немає часу на інші рішення. Цифри говорять про значне зростання заразність і смертності. Серія А та всі інші турніри припинені. Фанатам потрібно прийняти наше рішення", - заявив Конте на прес-конференції.

Наголошується, що на даний момент в Італії зафіксовано понад 9 тис. зараження коронавірусом, а кількість померлих досягла 463 чоловік. Більше 700 людей повністю одужали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.

УЄФА скасував рукостискання футболістів перед матчами, uefa.com
УЄФА скасував рукостискання футболістів перед матчами, uefa.com

Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, таке рішення було ухвалене через епідемію коронавіруса у світі.

Так, у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я, перед грою футболісти не будуть тиснути руки один одному і суддям. Тимчасова зміна протоколу буде діяти аж до наступного спецуведомления УЄФА з цієї проблеми.

Нові правила стосуються всіх матчів турнірів УЄФА. Таким чином організація прагне мінімізувати потенційну передачу вірусу Covid-19.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Євро-2020 під загрозою зриву через коронавірус.