Моторошне ДТП за участю відомої спортсменки сталося у Миколаєві. Сам там остання збила на смерть вагітну жінку, яка переходила жінку на пішохідному переході.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Відтак, як відзначається, 25-річна чемпіонка України зі стрибків у висоту серед юніорів-2013 Ольга Ладига на машині Mitsubishi Pajero збила вагітну 32-річну жінку, а потім врізалася у Geely, що їхала попереду.

Фото з місця ДТП, фото: Преступности
Фото з місця ДТП, фото: Преступности

Відеореєстратор в машині очевидця записав сам інцидент і те, що трапилося в наступні кілька хвилин. На кадрах видно, як дівчина вибігає зі свого авто і кидається в паніці, не знаючи, що робити далі. Водночас сама потерпіла не змогла вижити від отриманих травм – медики констатували смерть.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ольга Ладига

Вже пізніше правоохоронці з'ясували, зловмисниця не мала права керувати автомобілем, оскільки ніколи не отримувала посвідчення водія. Наразі вирішується питання про її затримання.

В Николаеве сбили девушку на переходе Видео 18+

Очевидец предоставил «Преступности.НЕТ» видео с первыми секундами после ДТП: частично показано столкновение двух машин и то, как ведет себя водитель «Mitsubishi Pajero». Она сразу вышла из машины, судя по всему, чтобы посмотреть, что случилось с пешеходом. Подробнее - https://news.pn/ru/criminal/232224

Geplaatst door Преступности.НЕТ op Vrijdag 13 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям підготували нові штрафи – кому і коли прилетять "листи щастя"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Порушників ПДР на дорогах буде чекати сюрприз: в Україні представили нову систему відеофіксації

Також "Знай.ua" писав, що Загинуло 174 тисячі українців - у МВС розповіли, як будуть боротися з "неоголошеною війною на дорогах"