Чемпіонат світу з хокею скасовано з-за коронавіруса. Він повинен був пройти наприкінці весни в Швейцарії. Про це повідомляє пресслужба Міжнародної федерації хокею.

Турнір повинен був відбутися у швейцарських Цюриху та Лозанні від 8-го до 24-го травня 2020 року.

Через епідемію також було скасовано низку міжнародних турнірів, зокрема юніорський і жіночий чемпіонати світу, а також чемпіонати світу в нижчих дивізіонах.

Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"
Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"

Українська хокейна ліга призупинила розіграш чемпіонату. Матчі плейоф будуть дограні у вересні 2020 року.

Популярні новини зараз
Ви переплачуєте космічні суми: українцям розповіли про фатальні помилки лічильників Пенсію затримають на 2 місяці: кому із пенсіонерів знову доведеться почекати ПФУ проведе перерахунок на вимогу пенсіонера: хто може змінити свої виплати ПриватБанк не залишає вибору: замість грошей українці отримують старий "мотлох"
Показати ще

українські хокеїстки
українські хокеїстки

Зазначається, що перенести ігри до іншої країни неможливо через пандемію, тому найближчими тижнями буде обговорюватися питання про перенесення чемпіонату на наступний рік. Це буде складно, адже країни проведення матчів було визначено аж до 2025 року.

    Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував рішення УЄФА перенести Чемпіонат Європи з футболу на 2021 рік.

    Як повідомляв портал "Знай.ua", гравці київського "Динамо" звернулися до своїх шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

    Також "Знай.ua" писав, що воротар донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій П'ятов взяв участь у челенджі "Залишайся вдома" #StayAtHomeChallenge.