Від китайського коронавіруса, який стрімко поширюється в Україні та світі, помер 72-річний Василь Федорюк. Він був президентом українського футбольного клубу "Буковина". До речі, саме Чернівецька область стала першим осередком коронавіруса в нашій країні – там був зафіксований перший випадок.

Про смерть Василя Федорюка повідомив в Facebook футбольний функціонер Святослав Сирота. "Не хотілося писати. Але, все ж, вважаю за потрібне це озвучити. Може бути, що це врятує когось", - зазначив він. За словами Сироти, колишній президент ФК "Буковина" Василь Олександрович Федорюк помер у понеділок, 6 квітня, саме від коронавіруса. "Сумуємо. Висловлюю співчуття його рідним і близьким. А решта, все ж, може бути, почнуть розуміти, що вірус є, і він - реальна загроза життю!", - написав Сирота.

Зазначимо, що Василь Федорюк був президентом Буковини у 1993-1998, 2007-2010 роках.

Скрін поста Святослава Сироти
Скрін поста Святослава Сироти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.