Коронавірус серйозно змінив плани спортсменів і спортивних клубів. Через пандемію практично всі змагання скасовані. Епіцентром епідемії в Європі стала Італія, в особливості район Ломбардія, де базуються великі команди Серії А – “Мілан”, “Інтер” (Мілан) і Аталанта (Бергамо). Коронавірус торкнувся і футболістів, а також представників персоналу цих клубів.

Так одним з людей, що перенесли коронавірус, був лікар “Інтер” П'єро Вольпі. Він поділився своєю історією про те, як вдалося перенести COVID-19. Вольпі розповів, що особливо важкими були перші чотири дні. Медик зазначив, що з-за інфекції він не міг дихати, і будь-який рух давалося з великими труднощами. Тіло не слухалося його. Також Вольпі розповів, що у нього повністю зник апетит, і з'їсти хоч що-небудь було вкрай важко.


Італія постраждала від коронавіруса більше всіх в Європі. В цілому тут зафіксовано 140 000 випадків захворювання коронавіруса, з них 17 000 – смертельних. Вважається, що спалах почалася з футбольної гри, яку в Італії вважають “матчем смерті” – поєдинку Аталанти і Валенсії в Лізі Чемпіонів. Ця гра відбулася в Мілані, і саме це місто, поряд з Бергамо, постраждало найбільше. На даний момент чемпіонат Італії зупинений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'яни регочуть над креативною наливайком, - "Візьми літр, не допомагай вірусу!".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українець в супермаркеті натрапив на стару аферу в новій обгортці - "Навіщо щось готувати, якщо можна...".

Знай.uа писав, звіт Кличко спантеличив киян: динаміка зростання хворих Covid-19 стрімко збільшується.