Як відомо, дівчина скандального форварда "Динамо Брест" Артема Мілевського Валерія, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, досить спекотними.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове фото, на якому вона оголена, прикрита лише однією подушкою, позувала на своєму ліжку. Водночас вона була одягнена в чорні окуляри, кепку та білі кросівки.

Скріншот допису

Таким чином, дівчина підтримала новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, який набирає популярність у соціальній мережі Instagram. Так, від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто зауважити, що до челенджу приєдналися і деякі українські знаменитості: гімнастка і учасниця "Танців з зірками-2019" Анна Різатдінова та донька співачки Олі Полякової Маша.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.