Відомий британський футболіст Девід Бекхем разом зі своєю дружиною Вікторією, знаменитою своєю участю у гурті Spice Girls, придбали квартиру вартістю близько 22 мільйонів євро у престижному хмарочосі One Thousand Museum у Маямі. Розкішне житло має 5 спалень, а на даху є навіть вертолітний майданчик - схоже, зіркова родина зможе провести карантин з комфортом.

Джерело: видання Vogue.

One Thousand Museum
One Thousand Museum

Бекхем придбав житло в елітному житловому комплексі після покупки активів команди "Інтер Маямі" - схоже, футболіст серйозно планує затриматися у місті.

One Thousand Museum
One Thousand Museum

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Авторкою проєкту будівлі стала вже покійна ірако-британська архітекторка, лауреатка Прітцкерівської премії Заха Хадід. Хмарочос висотою у 215 метрів має унікальний дизайн з виразним екзоскелетом - останній не лише визначає екстер'єр One Thousand Museum, але й дозволив зменшити кількість колон в інтер'єрі. Вартість квартир у цьому будинку захмарна навіть для преміум-сегмента - квадратний метр у One Thousand Museum майже вдвічі дорожчий, ніж в апартаментах сусідніх будівель.

One Thousand Museum
One Thousand Museum

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, фанати шоковані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", На межі розлучення: Девід Бекхем зрадив своїй дружині з безглуздою блондинкою.

Також "Знай.ua" писав, що Бекхема публічно поголили під український хіт: відео.