Зірковий нападник туринського клубу "Ювентус" і національної команди Португалії Кріштіану Роналду поділився з шанувальниками зворушливим відео, як він займається спортом у карантин зі своїми маленькими дітьми.

Всесвітньо відомий футболіст хотів накачати свій сталевий прес, але його малюки скучили за батьком і вирішили допомогти на тренуванні. Вони по черзі залізли на Роналду і не стримували сміх, коли той піднімав їх вгору. Вийшла ефективна вправа для рук.

"Діти, нехай тато робить свою справу 🤷🏻‍♂️❤️😝", - підписав відео Кріштіану.

Також знаменитість закликав людей залишатися вдома через пандемію коронавірусної інфекції в світі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину. Виявилося, що "Ювентус" не зможе платити Роналду зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, 26-річна кохана Кріштіану Роналду поділилася пікантним пляжним знімком.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду опублікував відео з тренування на карантині, яке він провів разом зі своєю дівчиною.