Ексгравець київського клубу "Динамо" і збірної України Олександр Алієв взяв участь у цікавому челенджі, який останнім часом стрімко набирає популярність у соцмережах Instagram та TikTok.

Так, у соцмережі з'явилося кумедне відео з участю Алієва і його доньки. Зірковий футболіст змінився одягом з донькою Аліною і безглуздо станцював в її сукні та шубі під ритмічну музику.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Алієв отримав результат тесту на коронавірус, який він пройшов декілька днів тому. В результаті тест не виявив у Алієва захворювання на Covid-19. Результатом футболіст поділився на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній воротар київської футбольної команди "Динамо" Олександр Шовковський показав, як розважає себе вдома в період карантину в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що нападник київського "Динамо" Фран Соль показав у соцмережі, як активно підтримує свою спортивну форму в домашніх умовах, поки Чемпіонат України стоїть на паузі через пандемію коронавірусу в всьому світі.