Схоже, коронавірусний карантин заліз у кишеню не лише пересічним українцям - тепер непереливки може бути й гравцям столичного "Динамо". Заробітна плата спортсменів за квітень, імовірно, зменшиться вдвічі.

Про це повідомляє видання tribuna.com з посиланням на власні джерела.

Питання зменшення зарплати начебто вже обговорило з гравцями керівництво клубу. Також "під ніж" підуть і виплати за березень - там через карантин з футболістів хочуть зняти 10 відсотків.

Динамо Київ, twitter.com/DynamoKyiv
Динамо Київ, twitter.com/DynamoKyiv

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також видання повідомляє про зменшення на 20 процентів виплат спортсменам футбольного клубу "Колос", який виступає за село Ковалівку Васильківського району Київської області. На неназваний розмір могли впасти й зарплати у ФК "Львів".

Варто зазначити, що футболісти "Динамо" не обходили проблему пандемії коронавірусної хвороби і випустили звернення до українців - спортсмени закликають дотримуватися правил карантину та бути відповідальними. У відео знялися Сергій Сидорчук, Фран Соль, Микола Шапаренко, Міккель Дуелунд та Віталій Буяльський.

"Футбол обов'язково повернеться, але зараз головне - це безпека кожного з нас", - запевняють динамівці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше карантин змусив капітана Динамо закосити під Кошового з "Кварталу" - "Все це набридло".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Усіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що Гравці Динамо показали, як тренуються на карантині, відео.