Брестське "Динамо" в односторонньому порядку має намір припинити співпрацю з українським захисником та колишнім київським "динамівцем" Євгеном Хачеріді.

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Як відзначається, до такого рішення щодо розірвання контракту керівництво клубу наштовхнув вкрай неприємний інцидент, який стався під час матчу з "Вітебськом" (0: 1). Так, на 85-й хвилині 32-річний Хачеріді ударив суперника, який перебував без м'яча, п'ятою. Після чого за неспортивну поведінку отримав пряму червону картку, а в ворота команди призначений пенальті.

Євген Хачеріді
Євген Хачеріді

Окрім цього, футболіст не утихомирився, а навпаки ще більше розізлився, і вже після гри, Хачеріді в підтрибунному приміщенні намагався вдарити головного суддю матчу Сергія Чистова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Наразі відомо, за так скандальну поведінку українського захисника чекає штраф, розмір якого поки не відомий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше карантин змусив капітана Динамо закосити під Кошового з "Кварталу" - "Все це набридло".

Як повідомляв портал "Знай.ua", усіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що Гравці Динамо показали, як тренуються на карантині, відео.